Polițiștii clujeni au efectuat miercuri 10 percheziții domiciliare și au audiat 11 persoane suspectate că, în perioada 2017-2018, au luat parte la mai multe operațiuni financiare frauduloase cu carduri, soldate cu un prejudiciu total de 17.000 de lei.

„La data de 6 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de operaţiuni financiare frauduloase”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Percheziţiile au fost efectuate în Cluj-Napoca şi în Bucureşti, iar în urma acestora au fost ridicate sisteme informatice (laptop-uri, telefoane mobile) şi substanţe susceptibile a fi interzise.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2017-2018, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, din judeţele Cluj, Maramureş, Suceava, Sălaj şi din Bucureşti, ar fi efectuat operaţiuni financiare frauduloase cu carduri, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei. Au fost puse în executare 11 mandate de aducere, cei în cauză fiind conduşi la sediul unităţii pentru audieri.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

Articolul precedentCine ia 10 la BAC, intră gratuit la festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA
Articolul următorBătrân de 80 de ani din Bonţida omorât, într-un accident, de un şofer cu permisul supendat