cannabis

12 persoane suspectate de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri au fost reţinute, vineri, 8 iunie, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bistriţa-Năsăud.

Măsura a fost luată în urma unor percheziții efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj, scrie Bistriteanul.ro.

Polițiștii au găsit cantităţi însemnate de droguri şi substanţe cu efect psihoactiv, inclusiv 3 culturi de canabis, sume de bani însemnate şi alte materiale aferente – cântare, foiţe și ambalaje.

Cele 12 persoane vor fi prezentate Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistriţa-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul structurilor de combatere a criminalității organizate Cluj, Maramureș și Sălaj, Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, specialiști ai Direcției Regionale Vamale Cluj-Napoca. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” se arată în comunicatul DIICOT.

foto: Bistriteanul.ro

Articolul precedentAutorii scandalului dintr-un club clujean, reţinuţi de poliţie
Articolul următorServiciul „Bike Sharing” este indisponibil