În acelaşi timp, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la persoane din Jibou bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat substanțe cu efect psihoactiv.

În urma acestor activități au fost găsite și ridicate 22 de plicuri cu substanță cristalină, muguri de canabis, resturi de țigări confecționate artizanal, un grinder, 62 de comprimate de culoare gri-albastră, 13.000 de euro și 750 de lei şi un telefon mobil.

Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism.      

În cadrul cercetărilor, au fost audiate 16 persoane, procurorul de caz dispunând măsura reţinerii pentru 24 ore față de două persoane, pentru comiterea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

În cursul acestei zile, persoanele vor fi prezentate Tribunalului Sălaj, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat se suportul de specialitate al Direcţiei Operațiuni Speciale din Poliţia Română.

La activitățile de ieri au participat și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj și Brigada de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Cercetările continuă pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale. 

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentNOU RECORD de infectări cu SARS CoV-2: 1.713 cazuri! Alți 49 de români au murit, iar în ATI sunt internați 471. Vezi care este situația în județul tău
Articolul următorMaratonul Wizz Air de la Cluj se anulează dar se organizează ediţie virtuală