Asociația JoyStory din Cluj-Napoca, care se ocupă cu terapia copiilor cu tulburări în spectrul autist a primit 5.000 de euro la un bal de caritate organizat de un grup de voluntari care încă nu au terminat liceul.

„Ideea de a organiza un bal pentru a sărbători cei 15 ani de existență a clubului a apărut cu aproximativ un an în urmă. Cauza pe care am decis să o ajutăm a apărut câteva luni mai târziu, când un grup de membri noi au prezentat un proiect prin care să ajutăm copii diagnosticați cu autism. Ulterior, am găsit Centrul JoyStory, am făcut o vizită acolo, unde le-am cunoscut pe cele trei fete – aproape de o vârstă cu noi – care au înființat această asociație și i-am întâlnit pe o parte din copiii ajutați de ele. Sunt copii care merită tot sprijinul din lume, iar povestea din spatele asociației, dorința și implicarea necondiționată a celor trei membre fondatoare, ne-au convins că este o cauză pentru care merită să luptăm din plin”, susține Alexandru Ignat, președintele clubului liceenilor.

La eveniment  au participat 125 de persoane, care au făcut donații directe, au participat la o tombolă sau au licitat pentru diverse obiecte.

Articolul precedentO mașină a ieșit în decor pe Autostrada Transilvania
Articolul următorGabriel Bebeșelea, dirijorul Filarmonicii Transilvania, dirijează Royal Philharmonic Orchestra