Polițiștii au identificat și reținut două persoane care ar fi sustras peste 57.000 de lei dintr-o autoutilitară.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar autoturismul folosit de cei în cauză a fost ridicat.

Un bărbat a fost arestat preventiv, iar o femeie a fost plasată sub control judiciar de către magistrați.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, au fost identificate două persoane bănuite de comiterea unui furt din auto.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 6 septembrie, cei doi ar fi urmărit persoana vătămată care se deplasa cu o autoutilitară și colecta încasările din vânzări din mai multe locații din Cluj-Napoca și Florești.

În momentul în care autoutilitara persoanei vătămate era parcată pe strada Septimiu Albini, din Cluj-Napoca, cei în cauză ar fi spart geamul portierei, iar din interior ar fi sustras peste 57.000 de lei.

În urma sesizării, polițiștii au reușit să îi identifice pe cei doi, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani și o femeie de 34 de ani, din Turda.

La data de 15 septembrie, cei doi au fost depistați în trafic de către polițiștii Secției 6 Poliție, pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la sediul poliției. Astfel, au fost recuperați 18.100 lei și 2.000 de euro, bani găsiți asupra acestora. De asemenea, autoturismul folosit de cei doi a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți 24 de ore de către polițiști, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

La data de 16 septembrie magistrații au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar față de femeie a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Articolul precedentPeste 13.000 de saci de gunoi în județul Cluj în cadrul campaniei „Let’s do it Romania!”
Articolul următorFOTO | Accident lângă Cluj! Şoferul a dispărut după ce pasagerul din mașină a murit