Anchete de trafic necesare întocmirii proiectului de construire a centurii metropolitane pe partea de sud a municipiului Cluj-Napoca au fost anunțate pentru marți, 28 mai 2019, de către reprezentanți primăriei.

„Rugăm participanții la trafic să manifeste răbdare și înțelegere pentru disconfortul creat prin restricția de circulație pe o singură bandă pe sens în perioada de recenzare. Reamintim faptul că acest proiect major pentru municipiu va duce la descongestionarea arterelor de intrare/ieșire, asigurând o conectivitate mai bună a localităților învecinate la municipiu”, transmit reprezentanții municipalității clujene.

Anchetele se vor realiza între orele 08:00 și 10:00 pentru sensurile de intrare în Cluj-Napoca și între orele 16:00-18:00bpentru sensurile de ieșire din municipiu. Ele vor fi efectuate de cadre didactice și studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Se menționează faptul că acestea vor fi realizate în cinci zone de intrare-ieșire din municipiu: Calea Florești – zona fostului magazin Praktiker, Calea Turzii- zona Petrom, str.Traian Vuia- după Lukoil spre centru, Bd. Muncii (după intersecția cu str. D.Georgescu Kiriac spre centru), str. Frunzișului zona stațiilor de transport în comun adiacente liniei nr. 29.

Șoferilor din cadrul anchetei le vor fi adresate următoarele întrebări:

1. Din ce direcție se deplasează? (exemplu: Florești sau Oradea etc.)
2. Înspre ce direcție se deplasează? (exemplu: Baia Mare sau Dej sau cartierul Mărăști etc.)
3. Care este scopul deplasării? ( exemplu: serviciu sau școală, tranzit, comerț etc.)

Articolul precedentUTCN, număr important de premii la EUROINVENT 2019
Articolul următorAnchete de trafic în cadrul studiilor de circulație pentru Centura Metropolitană Cluj-Napoca