Din data de 1 august 2019, prin ghișeele registraturii generale și a primăriilor de cartier, clujenilor li se vor elibera încă 3.500 de carduri de utilizator al sistemului de bike sharing ClujBike, informează primăria municipiului Cluj-Napoca.

Pentru a obţine un card, solicitanții trebuie să se prezinte la ghișeu cu actul de identitate, să semneze un contract cu administratorul sistemului și să dețină o adresă de e-mail validă și un număr de telefon personal care vor fi utilizate în procesele de comunicare dintre beneficar și furnizorul serviciilor de mobilitate alternativă.

Sistemul va fi suplimentat cu  3.500 de carduri pentru cei care vor solicita emiterea unui card de utilizator, dat fiind faptul că rapoartele din aplicația de gestiune de bike sharing au arătat că 3.500 de beneficiari nu au utilizat niciodată sistemul de la solicitarea emiterii cardului până în prezent.

De la darea în folosință a sistemului de bike sharing în Cluj-Napoca acesta a fost folosit pe 2.539.853 de trasee, un traseu reprezentând o deplasare a unei biciclete dintr-un punct din oraș în altul.

 

Articolul precedentExpoziția „Movement Culture” aduce surprize la Iulius Mall Cluj
Articolul următorA început festivalul UNTOLD! Peste 90.000 de participanţi în prima zi (VIDEO)