Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) organizează joi, 21 noiembrie 2019, de la ora 14:00, o campanie de ecologizare și de plantare, în Grădina Botanică „Alexandru Borza”.

La eveniment sunt așteptați peste 300 de voluntari.

„Acțiunea face parte din proiectul UBB Goes Green (UBB pentru Dezvoltarea Sustenabilă), adoptat la finalul anului 2016, la nivelul Universității Babeș-Bolyai, decizie care vizează facilitarea procesului de îmbunătățire a poziționării UBB în ierarhizările internaționale de profil, dar și implicarea Universității în mișcarea internațională, mai largă, legată de dezvoltarea sustenabilă și politici care reduc impactul antropic asupra mediului înconjurător”, sustin organizatorii.

Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB, fondată în anul 1919, este un spațiu de recreere, pentru petrecerea timpului liber, dar și pentru scopuri educaționale și de cercetare. Vizitatorii au ocazia de a cunoaște ecosistemele din România, elemente valoroase din flora nativă și din flora lumii. Grădina Botanică „Alexandru Borza” găzduiește anual un număr de peste 300.000 de vizitatori și turiști.

Articolul precedentMicuţii pot descoperi planeta Marte la Iulius Mall Cluj!
Articolul următorExpoziţie de design vestimentar la Muzeul Etnografic