CFR 1907 Cluj a câștigat sâmbătă seara Supercupa României după ce a învins cu scorul de 1-0 formația CS U Craiova. Pentru clujeni, marcator a fost argentinanul Culio, veteranul marcând dintr-un penalty obținut de Omrani.

La primul meci cu trofeul pe masă pentru noul antrenor Edi Iordănescu, echipa feroviară a câștigat în stilu-i caracteristic, cu 1-0. Clujenii însă au fost activi pe faza de atac și i-au dat mult de muncă portarului italian Pigliacelli. Deac și Mailat au avut primele ocazii, însă scorul a rămas 0-0 și oltenii au prin curaj.

Ocaziile au fost împărțite până în minutul 77, când Omrani a fost faultat în careu de Răzvan Popa, iar arbitrul Radu Petrescu a acordat penalty pentru CFR Cluj. Culio a șutat pe centrul porții, a marcat și, în ciuda încercărilor lui Mitriță de a-și aduce echipa în joc, scorul a rămas 1-0.

Este astfel cea de-a treia Supercupă din istoria clubului ardelean, dar și primul trofeu din cariera de antrenor a lui Edi Iordănescu.

Articolul precedentFOTO | O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina pe o stradă din Cluj! Aceasta butona telefonul în timp ce conducea
Articolul următorAccident la prima oră. Un autocar și trei mașini s-au ciocnit în centrul Clujului