În urma campaniei filantropice „Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun” demarată de către Asociația Filantropia Ortodoxă Gherla și Protopopiatul Ortodox, peste 160 de copii nevoiași din Gherla și împrejurimi s-au bucurat de daruri frumoase cu prilejul sărbătorilor.

În perioada 25 noiembrie-14 decembrie 2018 s-au colectat fonduri și pachete constând în produse alimentare, produse de igienă, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, iar de aici au fost distribuite, în prag de sărbători, la domiciliul fiecărui copil, cu sprijinul voluntarilor din Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși.

Ne-am bucurat de implicarea activă în această campanie a copiilor din grupa mică de la grădinița ”Căsuța fermecată” și a elevilor de la liceele ”Ana Ipătescu” și ”Petru Maior” din Gherla. Mulți oameni generoși din oraș și nu numai și-au dovedit bunătatea prin fapte. Împreună cu ei mergem mai departe în ceea ce a devenit misiunea noastră – să aducem un zâmbet pe chipul unor copii.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, s-au mobilizat și au răspuns prezent dorinței noastre de a lumina chipul unor copii înainte de Sfintele Sărbători!

Crăciun fericit si Sărbători binecuvântate!” a transmis asistentul social Delia Păsculescu de la Protopopiatul Ortodox Român Gherla.

Articolul precedentAdevărata poveste a tinerei de 18 ani care a obţinut ordinul de protecţie
Articolul următorFOTO | Accident în Floreşti! O autocisternă cu motorină s-a răsturnat