Gest eroic al unui tânăr din Dej (judeţul Cluj), la Paris.

Acesta a reuşit să imobilizeze un hoţ înarmat, care tocmai scăpase din mâna poliţiştilor după ce a spart o locuinţă, scrie Dejeanul.ro.

Dejeanul a alergat după răufăcător pe străduţele din zonă, până când l-a prins şi l-a pus la pământ.

Adoris Pop ne-a povestit că în această dimineaţă aştepta pe cineva în maşină, undeva la marginea Parisului. La un moment dat a văzut cum în zona şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de poliţie, iar oamenii legii au intrat într-o casă unde aveau informaţii că se afla trei hoţi.

Doi dintre ei au fost prins şi încătuşaţi de poliţişti chiar în curtea casei, însă al treilea a reuşit să scape, ieşind pe geam şi escaladând peretele de la stradă.

Poliţista a fost luată prin surprindere de gestul hoţului, care s-a dovedit a fi mult mai rapid, aşa că tânărul din Dej a luat-o la fugă după el. A reuşit să îl prindă la câteva străduţe distanta şi singur, s-a luptat cu el şi l-a pus la pământ.

Cu toate că hoţul era înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc şi a folosit tot spray-ul iritând pe Adoris, dejeanul a reuşit să îl ţină imobilizat până când au sosit din urmă poliţiştii.

sursa foto/video:  Dejeanul.ro

Articolul precedentPaşi înainte în demersurile de înfiinţare, respectiv extindere, a reţelelor de alimentare cu apă din judeţ
Articolul următorIntervenții pe drumurile județene pentru înlăturarea efectelor căderilor de zăpadă și ale poleiului