Cea de-a opta ediție a pieței studențești de produse agroalimentare „Agro Student Market” se va desfășura miercuri, 29 mai 2019, la parterul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității „Babeș-Bolyai”(UBB) din Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de către studenții masteratului de Agrobusiness din cadrul Facultății, împreună cu profesorii și se va desfășura între orele 09:00 și 17:00.

Potrivit organizatorilor, Agro Student Market își propune să antreneze studenții în organizarea pieței agroalimentare în care sunt promovați producătorii locali şi să îi implice activ în crearea produselor date spre vanzare,.

Proiectul studenților economiști are ca obiective promovarea producătorilor locali creând notorietate brandurilor, creșterea importanței consumului și achiziției produselor agroalimentare locale, sensibilizarea publicului în ceea ce privește achiziția produselor agroalimentare direct de la producător, crearea relaților de colaborare între producători, universitate și studenți promovarea specializării de Agrobusiness, precum și pregătirea studenților pentru viitoarea carieră.

 

Articolul precedentLocalitatea Mihai Viteazu din Cluj rămâne fără energie electrică. Vezi când
Articolul următorPogram prelungit pentru transportul în comun din Cluj, în ziua alegerilor