În sezonul cald, căutăm încălțăminte comodă, care să ne ofere confort fie în timpul orelor de muncă, fie în vacanță, atunci când mergem mult pe jos. În această categorie intră și încălțămintea din pânză, potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior. De obicei, acești pantofi sunt confecționați din material textil de bună calitate, confortabili și ușor de încălțat, așa că trebuie să-ți lipsească din colecția de încălțăminte.

Descoperă cum poți asorta ușor tenișii din pânză pentru a-i integra în ținute cool și moderne, din rândurile de mai jos!

Pantaloni din denim și teniși din pânză

Cea mai cunoscută combinație stilistică este reprezentată de purtarea jeanșilor și a tenișilor. Dacă ai un stil vestimentar casual și cauți o ținută de zi, o pereche de pantaloni din denim se asortează perfect cu tenișii ușori din pânză. Nu mai trebuie decât să adaugi un tricou sau un hanorac și ai obținut un outfit ideal pentru moda de stradă. Alege o pereche de Converse, indiferent dacă optezi pentru un model simplu sau unul cu talpă înaltă și aplicații, ca să se potrivească stilului tău.

Pantaloni scurți și teniși din pânză

În timpul verii, poți purta obiecte vestimentare cât mai lejere, ca pantalonii scurți. Indiferent dacă alegi o pereche din denim, bumbac sau in, aceștia se potrivesc, de minune, cu o pereche de teniși din pânză și un tricou cu imprimeu sau o cămașă largă din in.

Această ținută casual este potrivită pentru o ieșire relaxantă în parc sau pe faleză, fiindcă îți oferă confortul de care ai nevoie.

Pantaloni de trening și teniși din pânză

Dacă ești un fan al stilului vestimentar sport și ideea de a purta jeanși nu te încântă, asortează tenișii cu o pereche comodă de pantaloni de trening. Adaugă și un top scurt, pentru a-ți pune în evidență talia.

Îți place să faci jogging? Poți înlocui pantalonii de trening cu o pereche de colanți, iar în zilele răcoroase, adaugă și un hanorac, la care poți renunța, dacă te încălzești.

Pantaloni creion și teniși din pânză

Nu ai nevoie decât de puțină creativitate pentru a scoate tenișii din pânză din zona pe care crezi că oricine o poate accesa. De aceea, îți recomandăm să combini tenișii cu o pereche de pantaloni creion, cu o croială fluidă. În partea de sus a corpului, vei avea nevoie de un top simplu, pentru a crea o ținută perfectă pentru plimbări. Adaugă un sacou și ai obținut un outfit potrivit pentru locul de muncă!

Fuste mini și teniși din pânză

Pentru a purta o ținută feminină, cu accente sport, combină fusta scurtă cu teniși și un maiou. Această ținută lejeră, de zi, îți permite să te joci cu nuanțele și culorile și reprezintă echilibrul perfect între feminitate și stilul sport. Accesoriile care îți vor completa această ținută sunt ochelarii de soare și șapca.

Rochii maxi și teniși din pânză

Tenișii din pânză pot fi purtați și cu rochii maxi, feminine. Indiferent de material, rochia maxi de vară se poate asorta atât cu teniși în nuanțe neutre, cât și cu modele colorate, care să te binedispună. Pentru serile mai răcoroase de vară, poți să adaugi și o jachetă din piele sau din denim, care să-ți completeze outfitul și să-ți țină de cald.

Din fericire, cu ajutorul acestui tip de încălțăminte sport, poți construi ținute în numeroase stiluri vestimentare. Poartă tenișii din pânză cu jeanși, pantaloni scurți, rochii lungi sau fuste scurte – totul ține de imaginația ta!

 

Articolul precedentOrdin de încetare a mandatului primarului din Tritenii de Jos! A fost condamnat la închisoare
Articolul următorIncendiu la un magazin din Cluj-Napoca! Angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi