În urmă cu câțiva ani, în Cluj-Napoca se organiza primul Street FOOD Festival din țară și de atunci, ne-am obișnuit cu mâncarea stradală servită în spații urbane verzi și într-o atmosferă destinsă, ne-am stimulat curiozitatea de a încerca preparate noi și de a ne bucura de muzică live alături de prieteni la evenimente de acest gen.

Contextul actual ne determină să luăm o pauză de la festivaluri, iar data revenirii la ele este incertă. Dar lipsa festivalurilor nu e necesar să însemne și o pauză de la vechile plăceri. Echipa Why not, organizator Street FOOD Festival a găsit o soluție pentru a le oferi în siguranță, prin organizarea celui mai mare parc cu preparate tip #streetfood.

În incinta Club Transilvania, vis-a-vis de hypermarket-ul Cora, vizitatorii vor găsi un spațiu verde întins si racoritor, 12 chefi pricepuți și food truck-urile lor dichisite, decoruri boeme, hamace și bean bags, toate acompaniate de muzica live, Dj locali și alte surprize artistice.

Se vor găti live burgeri, pizza, pulled pork și pulled beef, paste și alte alegeri gustoase din bucătăria internațională care să ne scoată din zona de confort culinar. Berea, vinul și cocktailurile vor contribui și ele la crearea unei atmosfere de vacanță în oraș.

Organizarea se aliniază celor mai înalte standarde de igienă și respectă măsurile de prevenție specifice stării de alertă. Se vor lua măsuri pentru distanțarea fizică, accesul va fi controlat, vizitatorii vor avea la dispoziție dezinfectant și vor fi informați constant cu privire la normele în vigoare și recomandările de bune practici.

Street FOOD Park invită pofticioșii începând cu 3 iulie, de marți până duminică între orele 12 și 22, în incinta Club Transilvania de pe Bd 1 Decembrie. Intrarea este liberă.

Recomandăm o plimbare pe malul Someșului până la locație, iar cicliștii vor găsi rasteluri pentru a-și parca bicicletele. Cea mai apropiată stație de autobuz e Dispozitiv Grigorescu, unde opresc 7 mijloace de transport în comun, iar celora care preferă să vină cu mașina, le recomandăm parcarea hypermarketului Cora.

 

Articolul precedentCod ROŞU de ploi şi vijelii în oraşele Turda şi Câmpia Turzii
Articolul următorVIDEO INTERVIU EXCLUSIV LIVIU DRAGNEA, Episodul 2. Cum au fost Dăncilă și Stănescu manipulați de Servicii