Un bărbat din județul Cluj a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe DN 17, în localitatea Crainimăt. O autoutilitară condusă de un bărbat din județul Iași a intrat în coliziune cu autoturismul condus de clujean.

 

 

Modulul SMURD a intervenit în localitatea Cranimăt la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat două victime, conștiente și cooperante.

„Echipajul de prim ajutor SMURD  a preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 36 de ani, care prezenta un traumatism cranian și alte leziuni la nivelul toracelui. A fost stabilizat și urmează sa fie transportat la spital. Cealaltă persoană implicată în accident (bărbat aproximativ 33 de ani) a fost evaluată de echipajul de paramedici, a refuzat transportul la spital”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Conform primelor date transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, un bărbat de 33 de ani, din Iași, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17, pe direcția Bistrița-Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Iara, județul Cluj, care circula pe aceeași direcție. 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările polițiștii rutieri din Beclean, urmând a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentSPOVEDANIA lui Rizea este acum și pe Youtube
Articolul următorAccident în Batin provocat de un şofer beat din Cluj-Napoca