Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul de participare având ca obiect achiziția lucrărilor de construire a noului pod din apropierea localității Someșu Rece. Acesta este situat pe drumul județean DJ 107P, la poziția kilometrică 4+310.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea contractului este 8 mai 2023, ora 15.00, tipul procedurii fiind ”licitație deschisă”, iar criteriul de atribuire „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 8.032.383,33 de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul forului administrativ județean. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 6 luni.

Reamintim, în acest context, faptul că, în cadrul unor lucrări de intervenție în regim de primă urgență, în cursul lunii octombrie 2022, în amonte de podul situat pe drumul județean DJ 107P, la poziția kilometrică 4+310, a fost construit un pod provizoriu. Acesta dispune de o structură metalică și are o lungime de 45 de metri.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentLucrări de întreținere pe trei drumuri județene din zona de munte a Clujului
Articolul următorCOD GALBEN de inundații pentru cursurile de apă din Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare