A fost găsit cadavrul unui bărbat de 30 de ani pe fundul lacului Ţaga Mare. Folosind sonarul de pe barca de căutare-salvare, echipajele au identificat în lac corpul unui bărbat.

„În cele din urmă, acesta a fost recuperat de scafandrii de la Salvamont. În aceste momente se așteaptă sosirea celor de la Medicină Legală.
 
Din informațiile primite până acum, ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani„, a transmis ISU Cluj.
 
Actualizare IPJ Cluj: „La data de 29 iunie, Poliţia Municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care înota într-un lac din comuna Țaga s-ar fi îndepărtat la un moment dat de restul grupului și nu a mai fost văzut. 

Au fost demarate operațiuni de căutare, iar în cursul zilei de azi, în jurul orei 11.30, a fost găsit cadavrul bărbatului.

A fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”

 
Imagine
 
Vă reamintim că în cursul serii de ieri, a fost anunţată dispariţia unui bărbat pe lacul din Taga: „Pompierii au fost solicitați în urmă cu puțin timp să desfășoare o misiune de căutare-salvare pe Lacul Țaga Mare. La fața locului se deplasează scafandrii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, iar în sprijin va merge ambulanța SMURD de la Punctul de Lucru Gherla. O persoană ar fi dispărut pe lac„.

Sursa: Realitatea de Cluj