Un bărbat din Anglia a pescuit ceea ce pare a fi cel mai mare pește auriu de pe planeta. Un bărbat a făcut captura care a doborât recordul.

Angler Andy Hackett a fost încântat de captura neobișnuită pe care a făcut-o în timp ce se afla în vacanță în Franța, potrivit Metro.co.uk.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a realizat că peștele cunoscut sub numele de „Morcovul” cântărea 29,93 de kilograme.

El a avut nevoie de circa 25 de minute pentru a captura peștele, care este o specie hibridă între crapul obișnuit și crapul koi.

Peștele ar avea peste 20 de ani și se afla la o pescărie.

Totuși, de-a lungul timpului s-a dovedit că peștele a fost foarte greu de prins și a fost văzut foarte rar.

Creatura cântărește cu 13 kilograme mai mult decât peștele auriu considerat drept cel mai mare din lume, capturat de Jason Fugate în Minnesota, SUA, în 2019.

Mai mult de atât, este mai mare cu 26 de kilograme mai mare decât crapul koi portocaliu capturat de italianul Raphael Biagini în sudul Franței în 2010.

Bărbatul, directorul unei companii din Kidderminster, Worcs, a capturat peștele care a doborât recordul la BlueWater Lakes în regiunea Champaigne, din Franța.

„Am știut că este acolo, dar niciodată nu m-am gândit că îl voi prinde”, a declarat bărbatul.

„A fost genial faptul că l-am prins, dar a fost pur noroc”, a mai adăugat el.

Bărbatul a făcut o fotografie cu peștele pe care l-a eliberat ulterior în lac și a sărbătorit cu o ceașcă de ceai.

„Am pus peștele în lac acum 20 de ani pentru ca pescarii să găsească ceva diferit”, a spus Jason Cowler, proprietarul pescariei.

Articolul precedentBright Sky RO – aplicația mobilă ce sprijină victimele violenței domestice, folosită de aproape 32.000 de ori de la lansarea în România
Articolul următorTemperaturi negative în weekend – Anunțul meteorologilor pentru români: „Vorbim de temperaturi normale pentru această perioadă”