Un bărbat din Cluj Napoca a fost reținut de polițiști, după ce, în trei rânduri, a furat de pe un șantier mai multe obiecte. Bărbat este acuzat de furt în formă continuată.

 

 

Potrivit IPJ Cluj, din cercetările derulate a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2021 – mai 2022, bărbatul ar fi sustras din șantierul respectiv, aflat în lucru pe raza municipiului Cluj-Napoca, unelte electrice, elemente și aparaturi folosite pentru intsalațiile de încălzire, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților investigativ-operative bărbatul a fost depistat de polițiști, iar în baza mandatului de aducere a fost condus la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat parțial.

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAnchetă explozivă marca Culisele Statului Paralel – Baronii locali care fac legea în politică, mână în mână cu interlopii și funcționarii publici
Articolul următorJaful secolului – Furnizorii de energie cresc prețurile artificial pentru a lua bani mai mulți de la stat prin mecanismul de plafonare a facturilor