Primăria municipiului Cluj-Napoca, în parteneriat cu Consulatul General al Ungariei de la Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Rețeaua Central Europeană de Dezvoltarea Economică a Ungariei organizează vineri, 23 noiembrie 2018, începând de la ora 14.00, a VI-a ediție a Forumului de Afaceri Româno-Ungar, la Cluj Arena.

Scopul acestui eveniment este de a consolida dialogul economic între cele două țări și de a intensifica volumul schimburilor comerciale între companiile mici și mijlocii din România și Ungaria.

Forumul de Afaceri va începe cu o prelegere generală, în cadrul căreia se vor prezenta teme actuale de interes reciproc în domeniile colaborării economice bilaterale și va continua cu dezbateri pe două secțiuni, domeniile alese pentru ediția de anul acesta fiind: IT&C, respectiv industria sportului. În cadrul forumului, pe baza înregistrărilor prealabile, se vor organiza întâlniri bilaterale între oamenii de afaceri.

Articolul precedentPrimul festival montan internațional din Cluj-Napoca are loc între 23 – 25 noiembrie
Articolul următorAproape 400 de donatori în primele 3 zile ale campaniei „Donăm împreună, noi dăm startul!”, iniţiate de UBB