Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că elevii și studenții din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la meciul de baschet dintre echipele naționale ale României și Croației.

Partida contează pentru Preliminariile Campionatului Mondial de Baschet 2019, din China. Meciul este programat să se desfășoare în Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, 1 iulie 2018, cu începere de la ora 19:00. Accesul elevilor și studenților în arena sportivă din Cluj-Napoca va fi realizat în baza carnetului, prezentat la intrare.

”Elevii și studenții clujeni vor avea astfel oportunitatea să se bucure de frumusețea jocului de baschet și vor avea ocazia să-i susțină pe “Vulturi” și să fie alături de ei într-o confruntare importantă pentru economia calificării la World Cup 2019”, se arată în comunicat.

România face parte din Grupa D, alături de Italia, Croația și Olanda, reprezentativa tricoloră fiind pe locul trei, după cinci partide disputate, cu un record de 2 victorii și trei înfrângeri. În primul meci cu Croația, disputat în noiembrie 2017, România a învins cu scorul 75-68. Primele trei clasate din grupă avansează în faza a doua a calificărilor pentru Campionatul Mondial.

Articolul precedentCurtea de Apel interzice Uber la Cluj. Decizia nu este definitivă
Articolul următorSupraveghetoarea care a bătut și amenințat o elevă a Liceului pentru Deficienți de Auz, dată afară