Un accident rutier a avut loc azi în localitatea Nima. Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat, rămas blocat într-un autoturism implicat într-un accident rutier petrecut pe raza localității Nima. 

Alerta a venit în jurul orei 12:50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat încarcerat. 

Astfel, salvatorii au utilizat echipamentele din dotare pentru a debloca și extrage victima, în vârstă de aproximativ 70 de ani, din autoturism. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, fiind apoi preluată de către un echipaj SAJ și transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. 

Totodată, la locul accidentului o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost consultată și transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentPetrom ar putea trece sub controlul norvegienilor. Guvernul austriac – dispus să sacrifice OMV pentru a-și asigura independența față de gazul rusesc
Articolul următorSe construiește un pod nou în localitatea Pâglișa