Un autotren condus de un tânăr de 25 de ani a fost lovit, în această dimineaţă, de un tren de călători. Accidentul s-a produs în localitatea Fundătura din judeţul Cluj.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

„În jurul orei 07.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Fundătura.

La locul evenimentului s-a constatat că la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicator, semiremorca unui ansamblu de vehicule condus de un tânăr de 25 de ani a fost acroșat de un tren de călători, care se deplasa dinspre municipiul Cluj-Napoca.

Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au fost negative, iar în urma impactului nu au rezultat victime. Circulația feroviară a fost blocată pentru moment, până la degajarea căii ferate”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentPercheziții la mai multe firme într-un dosar de înșelăciune! Robineți achiziționați din spațiul asiatic, certificați fals pentru a putea fi comercializați
Articolul următorProcurorii şi poliţiştii clujeni efectuează percheziţii în Prahova într-un dosar de pornografie infantilă