Noaptea trecută, în intervalul orar 23.30 – 01.30, polițiștii secțiilor 1, 2 și 7 din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prevenire si combatere a infracţiunilor de furt de/din autovehicule, din garaje și locuințe, precum şi a  altor genuri de infracţiuni care se comit în segmentul stradal.

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică, în colaborare cu funcționari din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca, au acționat punctual pe raza cartierelor Mărăști și  Gheorgheni, fiind legitimate peste 50 de persoane și controlate 25 de vehicule.

Abaterile înregistrate în cadrul acțiunii preventiv-reactive desfășurate au impus aplicarea unui număr de 10 sancțiuni contravenționale.

Măsurile legale au fost întreprinse de polițiștii clujeni pentru nerespectarea prevederilor legale conform Legii nr. 61/1991, rep și a OUG 195/2002. Totodată, a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Câteva dintre străzile municipiului Cluj-Napoca unde au acționat polițiștii: Strada Piața 1848;  Piața Abator, Piata 1 Mai, Sobarilor,  G.G. Byron, București,  Lacu Rosu, Gorunului și Scortarilor, Dâmboviței, strada Teodor Mihaly, strada Al. Vaida Voevod, intersecția străzii Campina cu strada Fabricii de Zahăr.

Articolul precedentNoul coronavirus se va numi oficial „Covid-19”. Un vaccin împotriva COVID-19 va fi gata în circa 18 luni
Articolul următorAmendă mare pentru o firmă din Cluj care a angajat moldoveni fără forme legale