La data de 18 august poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier –  Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive şi a depăşirilor neregulamentare.

Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1, pe tronsonul Feleac – Vâlcele, Varianta Ocolitoare Cluj Est şi pe DN16, pe tronsonul Apahida – Mociu.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 18 conducători auto care se deplasau cu autovehiculele având o viteză peste limita legală, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform OUG195/2002R.

Faţă de 4 dintre aceştia a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50km/h.

Un alt conducător auto a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, fiindu-I astfel suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Articolul precedentMai multe județe din Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, sub COD PORTOCALIU
Articolul următorPeste 1.400 de cazuri de CoVid-19, în ultimele 24 de ore! 32 de pacienți au decedat, iar alți 480 sunt în ATI