Sâmbătă 4 iulie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca în cadrul evenimentului /FORM Your Days va urca pe scenă Alexandru Tomescu, cel mai cunoscut violonist român contemporan, artistul pentru care muzica nu are limite, gata să interpreteze cele mai dificile partituri.  Violonistul, apreciat în unanimitate de publicul din întreaga lume, va cânta pe vioara Stradivarius Elder-Voicu „Anotimpurile” de Antonio Vivaldi, fiind  acompaniat de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania.

Într-o perioadă în care publicul clujean resimte nevoia de muzică și artă, Alexandru Tomescu vine în fața noastră pentru a le îmbina live pe acestea două. El vine împreună cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, Obiect de Patrimoniu Național, categoria Tezaur, una dintre ultimele 10 existente în lume. Vioara a fost folosită timp de patru decenii de maestrul Ion Voicu, și este considerată a fi unul dintre cele mai bine conservate instrumente Stradivarius.

Accesul la concert se face pe bază de invitații, mai multe informații aici sau în eveniment.

Articolul precedentFOTO | Accident cu două maşini în Jucu! Un autoturism s-a răsturnat pe şosea
Articolul următorVIDEO INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, episodul 3 | Cum s-au derulat NEGOCIERILE pe amnistie cu Dăncilă și Toader: ”Grațierea o cer oamenii vinovați!”