alin tise

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, îi atacă pe parlamentarii PSD Cluj.

Liberalul din fruntea CJ Cluj spune că social-democraţii nu au formulat amendamente pentru sprijinirea judeţului Cluj, atunci când a fost realizat bugetul ţării pe anul 2019.

„În comisiile parlamentare pentru „buget și finanțe”, parlamentarii PSD au avut ocazia de a formula amendamente în sprijinul comunității pe care o reprezintă.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Au avut ocazia să solicite suplimentarea bugetului Aeroportului Internațional Cluj, așa cum au făcut parlamentarii PSD din Brașov, susținând cu succes proiectul aeroportului Brașov, aflat tot în subordinea Consiliului Județean.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Ații știu să aducă bugetului județean propriu 13 milioane de lei în plus.

Ei, parlamentarii puterii, „zero” rezultate.

Au avut ocazia să interpeleze Ministrul Mediului și să solicite finalizarea proiectului pentru devierea Someșului, astfel încât să putem extinde pista aeroportului Cluj.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Proiectul Spitalului Regional de Urgență este sabotat prin toate formele posibile numai să nu se dea posibilitatea Consiliului Județean Cluj de a aplica pentru construcția lui. „Zero” rezultate.

Interesul PSD Cluj nu este acela de a contribui la bunăstarea județului. Plăcerea sinistră pe care o are, atât prin parlamentari cât și prin consilierii județeni, este de a sta pe margine și de a comenta inutil și fără argumente.

Vă solicit public să demisionați, domnilor „zero rezultate”!„, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Articolul precedentVIDEO | Tânără din Cluj bătută cu bestialitate de un bărbat, în timp ce prietenii lui filmau
Articolul următorVIDEO | Protest la Cluj! Oamenii au ieşit în stradă ca să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi