alin tise

Prezenți, azi, la ședința de consiliu județean, consilierii PSD au refuzat să susțină și să voteze proiectul de hotărâre prin care peste 80 de miliarde de lei vechi urmau să fie alocați comunelor și orașelor din județ.

PSD recidivează printr-un nou act de sabotaj îndreptat împotriva orașelor și comunelor clujene.

În acest fel, prin nealocarea fondurilor respective, numeroase proiecte de infrastructură sau care vizează dezvoltarea comunităților clujene, nu vor mai putea continua din lipsa banilor.

În același timp, va fi pusă în pericol însăși funcționarea unor primării din județ care, văduvite, în ultimul timp, de Guvern, de importante surse de venit, se confruntă cu datorii financiare semnificative.

Regret și condamn lipsa de responsabilitate a PSD, cel care susține dezvoltarea județului în mod ipocrit, doar la nivel de declarații. Faptele, din păcate, precum cea de azi, îi contrazic.

În ceea ce mă privește, nu pot fi la fel de iresponsabil ca și cei care ignoră problemele grave cu care se confruntă unele comunități locale. De aceea, voi repune pe ordinea de zi acest proiect până când domnii consilieri de la PSD își vor aduce aminte cine i-a trimis în forul județean și vor decide să îl susțină.

Între timp, cetățenii județului, afectați de blocarea acestor proiecte, sunt invitați să le solicite explicații pentru acest gest iresponsabil de sabotare a interesului public.” a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tise.

Articolul precedentFOTO | Amplu exercițiu regional de salvare din peșteră organizat de salvamontiștii clujeni în Munții Bihor-Vlădeasa
Articolul următorAcces gratuit pentru elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca la meciul de Cupa Davis România-Polonia