Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej şi cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă.

La data de 12 februarie poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă, în special pe fondul încălcării regimului legal de viteză.

Acţiunea a fost desfăşurată pe principalele artere de circulaţie din municipiul Dej, dar şi pe D.N. 1C, D.N. 17, D.N. 18B şi D.J. 108B.

Abaterile de la legislaţia rutieră în vigoare au condus la aplicarea de către poliţişti a 38 de sancţiuni contravenţionale, 23 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 4 pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitive tip „mâini libere”, alte 6 fiind aplicate pentru diferite alte abateri.

Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 4 permise de conducere, toate pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Articolul precedentBărbat prins pe stradă cu 5 pliculeţe cu droguri la el
Articolul următorProtest la Cluj față de dorința Guvernului Ungariei de a restructura Academia Maghiară de Științe