Poliţiştii clujeni au desfăşurat mai multe acţiuni în oraşele Cluj-Napoca, Câmpia Turzii şi Huedin.

Astfel, la data de 21 februarie, în intervalul orar 01.00 – 04.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de siguranţă publică în municipiul Cluj-Napoca.

Acţiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere, dar şi prevenirea infracţiunilor stradale.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 78 de persoane şi verificarea a 61 de vehicule. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, 4 dintre acestea pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 30 pentru abateri de la legislaţia rutieră, 2 fiind aplicate pentru alte încălcări ale legislaţiei în vigoare.

Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 3 permise de conducere, dar şi 1 certificat de înmatriculare.

*****

La data de 20 februarie, în intervalul orar 09.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, pentru prevenirea accidentelor rutiere, prevenirea comerţului ilicit.

Activităţile au fost concentrate în zona de desfăşurare a Târgului Obor, a pieţelor agroalimentare, dar şi pe D.J. 150 şi D.N. 15 E60.

În cadrul acestor activităţi au fost legitimate 48 de persoane şi au fost controlate 20 de vehicule, 5 persoane fizice autorizate şi 5 producători agricoli.

Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 16 sancţiuni contravenţionale, respectiv 8 pentru abateri de la legislaţia rutieră, 3 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 3 pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei privind paza bunurilor şi alte 2 pentru comerţ ilicit.

*****

În noaptea de 19/20 februarie, în intervalul orar 22.00 – 01.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, au desfăşurat o acţiune pentru menținerea climatului de siguranţă publică pe raza de competenţă.

Acţiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi prevenirea infracţiunilor stradale.

Activităţile desfăşurate de poliţişti au condus la legitimarea a 32 de persoane şi verificarea a 27 de vehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, dintre care 9 pentru abateri de la legislaţia rutieră și 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Articolul precedentBărbat din Livada, beat şi fără permis, prins la volanul unei maşini
Articolul următorAu fost alocate fonduri pentru devierea Someșului Mic, în vederea extinerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj