Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Aiton au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a victimizării copiilor în cadrul Proiectului „Şcoala siguranţei TEDI”.

Activităţile au avut ca scop informarea copiilor cu privire la prevenirea implicării lor în accidente rutiere şi  în alegerea în siguranţă a locurilor de joacă. La activităţi au participat 20 de elevi şi 3 cadre didactice.

La data de 25 februarie, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj în colaborare cu specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj şi jandarmii Grupării  Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” au desfăşurat 4 activităţi de informare în cadrul Campaniei „MAI mulţi împreună pentru tine”, respectiv activităţi de informare asupra riscului privind consumul de droguri dar şi de prevenire a consumului de droguri sau substanţe interzise.

Activităţile s-au desfăşurat cu elevi din cadrul Liceului Tehnologic Gherla şi Liceului Teoretic „Petru Maior” Gherla.

La activităţi au participat 113 tineri şi 5 cadre didactice.

Articolul precedentFemeie fără permis de conducere prinsă la volan pe un drum judeţean
Articolul următorPSD Cluj: Alin Tişe vrea să vândă aeroportul? Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj nu este de vânzare!