Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Huedin au desfăşurat o acţiune cu scopul prevenirii accidentelor rutiere pe fondul depăşirii neregulamentare şi a vitezei excesive.

Acţiunea s-a desfăşurat azi, 8 iulie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00, pe DN1 E60, fiind aplicate un număr de 19 sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii au depistat 16 conducători auto care au efectuat manevra de depăşire neregulamentară, acestora fiindu-le reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Unui alt conducător auto i-a fost reţinut permisul pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei regulamentare cu peste 50 km/h.

Totodată, poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni pentru nerespectarea obligaţiei de a folosi luminile de întâlnire respectiv, lipsa documentelor prevăzute de lege.

Acţiunile poliţiştilor vor continua în vederea reducerii riscului rutier.

 

Articolul precedentRaed Arafat: „Zilele viitoare vom vedea impactul lipsei carantinei. Ar putea crește numărul de cazuri”
Articolul următorKlaus Iohannis, după explozia cazurilor Covid: Suntem într-o situație foarte complicată. E greu de imaginat cum va arăta o nouă fază de relaxare