În contextul minivacanței pentru sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, peste 350 de poliţiştii clujeni vor acţiona zilnic în întreg județul, pentru siguranța comunității.

În cadrul dispozitivelor de ordine și siguranță publică, vor acționa în medie, în fiecare zi, aproximativ 250 de polițiști, misiunea acestora concentrându-se, în principal, pe activităţi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în zonele cu o fluenţă mare de public, prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă şi a altor fapte antisociale.

Totodata, aproximativ 50 de poliţiştii vor acţiona zilnic pe linie rutieră, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de neadaptarea vitezei de deplasare şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind folosite 28 de aparate radar.

Astfel, poliţiştii rutieri vor monitoriza traficul rutier în vederea prevenirii evenimentelor rutiere și fluidizarea traficului.

“Reamintim tuturor cetățenilor importanța respectării regulile de circulație rutieră și recomandările polițiștilor, precum și recomandările autorităților privind prevenirea răspândirii infectării cu noul virus”, a transmis IPJ Cluj.

Articolul precedentFOTO | Accident cu patru maşini în Floreşti! Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi
Articolul următor30 mai 2020- Zi istorică| Capsula Space X a fost lansată cu succes