Astăzi încep Zilele Municipiului Dej 2018.

Manifestările vor debuta în Piaţa Bobâlna de la ora 18 cu un spectacol de karate, balet, dans modern, de societate, breakdance şi recitaluri de muzică pop, dance, folk şi rock, în cadrul căruia vor urca pe scenă Magic Star, Taekwon-do, Deona Roman, Balet Valentin Studio, Budokan Ryu, Latino Angels, No Limit, Fresh, Hayda, Claus, Rebele, Bogdan Sebi și Bocoș Ana Maria, Seso, Marin și Petra Grad, Garage Musik Band, Leya.D, Owl Gang([email protected]), Play,  Emanuel Cîrstea.

Evenimentele vor continua vineri 27 iulie, de la ora 21:00 cu concertele susținute de  Ami, Grasu XXL, seara fiind încheiată de trupa Carla’s Dreams.

Sâmbătă dimineața începând cu ora 10:00, Sala de Conferințe a Muzeului Municipal va găzdui lansarea cărților SAMVS, vol VIII, Țărmurenii, și ”1848-1849 în orașul Dej și în împrejurimi” precum și o sesiune de comunicări științifice.

Tot sâmbătă în Sala mare a Primăriei Municipiului Dej, de la ora 13:00, vor fi celebrate ” Nunțile de aur”. Ziua se va încheia pe scena din Piața Bobâlna cu un concert care îi va avea ca protagoniști pe Lidia Buble, Cargo și Smiley.

Ultima zi de sărbătoare a orașului dedicată Festivalului Culturii Populare Someșene „Samvs” debutează la ora 14:00 cu un concert fanfară urmat de un spectacol folcloric în care vor evolua Ansamblul folcloric „Mugurii Mintiului”, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”, Ansamblul folcloric „Someşeana” și soliștii Dana Feherdi, Ramona Haranguș, Georgeta Balla,Surorile Diana si Camelia Rodilă, Ioana Maria Câmpan, Diana Bucșa, Gavril Ciciovan.

De la ora 18:00, după mesajul primarului municipiului Dej, vor urca pe scena pentru a susține recitaluri artiștii: Zina Doboș, Dan Ariana Mixandra Iulia Iosip, Claudiu Moldovan, Cristina Beldean Moșutan, Ancuța Mârza, Dorina Grad , Maria Marcu, Alina Zanc Ciubăncan, Adela Zanc, Mariana Morcan, Felix Gălan, Amalia si Andrada Codorean, Ioan Dordoi.

sursa: dejeanul.ro

Articolul precedentUniversitatea Babeș-Bolyai, în top 200 al clasamentului internațional Shanghai
Articolul următorMinistrul Sănătății anunța finalizarea Spitalului Regional de Urgență din Cluj în 2023