Asociația Vostok Group organizează și în acest an evenimentul Festivalul de Film Rusesc ”Seri în Moscova”, acesta aflându-se la a doua ediție.

Festivalul se va desfășura în intervalul 8-11 noiembrie, la Cinema Victoria.

Ediția din acest an se dorește a fi una care să îmbine actualitatea cu istoria, regăsind în program activități de acomodare cu mediul și cultura rusească, dar care au și scopul de a da posibilitatea participării persoanelor de toate vârstele.

La acestea se adaugă o serie de filme care aduc într-o lumină mai puțin utilizată fapte istorice, culturale și sociale.

La prima ediție mi-am spus că acest festival nu va avea șanse să mai fie organizat în viitor. Eram foarte sceptică. Apoi a avut loc festivalul și am rămas surprinși câte personae interesate au participat. La sfârșitul evenimentului, când am tras linie, s-a dovedit că o viitoare ediție este bine-primită.

Așadar, iată-ne la cea de-a doua ediție, la care lucrăm de mai bine de două luni. Încă de acum suntem impresionați de numărul mare de interacțiuni cu programul de anul acesta. Aș putea spune că este de-a dreptul copleșitor, ținând cont că echipa de organizare este formată din oameni simpli, fără experiență în domeniul acesta.”, declară Diana Escariu, managerul general al proiectului.

Festivalul acesta înseamnă pentru noi acel centru de energie care ne face să lucrăm în continuare și să oferim ce avem mai bun.

Totuși nimic din ce se va desfășura în 8-11 noiembrie nu ar fi fost posibil fără minunații noștri parteneri și sponsori, cărora le suntem recunoscători și le mulțumim că s-au implicat alături de noi în acest eveniment.”, ne spune Vlad Crișan, președintele Asociației VOSTOK Group.

Articolul precedentFOTO | Un important castel din judeţul Cluj va fi restaurat din fonduri europene
Articolul următorCel mai amplu eveniment din industria software revine în weekend la Cluj: Târgul de Cariere IT