Depunerea cererilor de finanțare nerambursabilă din bugetul Consiliului Județean Cluj începe miercuri, 24 aprilie 2019.

Solicitările se pot depune până miercuri, 8 mai 2019, ora 16.00, la Registratura Consiliului Județean Cluj. Toți cei interesați au la dispoziție un interval de 15 zile și sunt rugați să consulte noile Regulamente de acordare a finanțărilor nerambursabile care au fost aprobate în ședința deliberativului clujean din data de 17 aprilie 2019. Regulamentele pot fi consultate accesând pagina oficială de web a Consiliului Județean: www.cjcluj.ro, secțiunea Cereri de finanțare.

Pentru finanțarea nerambursabilă din partea CJ Cluj pot opta organizațiile neguvernamentale şi entităţile publice din judeţ care implementează programe şi proiecte din sfera tineretului şi activităţilor socio-educaţionale, a sportului, culturii, cultelor religioase, precum şi cele dedicate continuării acțiunilor culturale legate de Centenarul Marii Uniri.

Pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 600.000 de lei, iar pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 1.700.000 de lei. Pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 600.000 de lei, iar unităților aparținând cultelor religioase recunoscute legal le-a fost repartizată suma de 2.200.000 de lei. Pentru a continua activitățile și acțiunile derulate în vederea marcării Centenarului Marii Uniri s-au pus la dispoziția entităților interesate 200.000 de lei.

Articolul precedentÎncep lucrările de reabilitare și modernizare la încă patru drumuri județene
Articolul următorFOTO | Prima etapă a Proiectului de educaţie rutieră „Be cool”