Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de reamenajare a Laboratorului de Radiologie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Reamenajarea Laboratorului de Radiologie situat la demisolul corpului C3 al spitalului a fost necesară pentru a asigura amplasarea și instalarea în condiții optime a unui aparat radiologic nou achiziționat, precum și buna funcționare a echipamentului medical.
 
Investiția în cuantum de 157.475 lei a fost finanțată exclusiv de către Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu, iar principalele lucrări executate au constat în realizarea unei protecții suplimentare împotriva radiațiilor, desfacerea unor pereți de compartimentare nestructurali și refacerea lor pe altă poziție, precum și refacerea finisajelor pardoselilor, a pereților și a instalațiilor electrice.
 
Aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una extrem de ridicată.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentMAE: Județul Cluj, introdus de Germania pe lista zonelor de risc epidemiologic
Articolul următorNOU RECORD de infectări cu SARS CoV-2: 2.343 de cazuri noi! RECORD și în secțiile ATI, cu 571 de pacienți. Alți 53 de bolnavi au decedat