Procedura de recepție la terminarea lucrărilor de alimentare cu apă potabilă a satelor Bădești și Chidea din comuna Vultureni a fost finalizată, informează Consiliul Județean (CJ) Cluj.

Noul sistem de alimentare cu apă, administrat de operatorul regional clujean, a fost  proiectat și dimensionat astfel încât să asigure distribuirea apei potabile la toate cele 310 gospodării din satele Bădești și Chidea. Acesta include circa 4 km de conducte de aducțiune, 13 km de rețea de distribuție, 126 de branșamente în Bădești și 184 în satul Chidea, respectiv câte o stație de pompare și clorinare precum și un rezervor de înmagazinare a apei cu un volum de 87 mc.

Potrivit reprezentanţilor CJ Cluj, valoarea totală a lucrărilor este de 2.920.386,27 de lei, TVA inclus, iar finanţarea a fost asigurată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare constituit de Compania de Apă Someș și Consiliul Județean Cluj.

În perioada imediat următoare, echipe mobile ale Compania de Apă Someș vor asigura branșarea promptă a gospodăriilor din cele două localități, în funcție de cererile primite din partea utilizatorilor pentru avizarea racordării la rețea.

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentU Cluj şi norocul prelungirilor. Clujenii au reuşit să învingă în meciul cu Chiajna
Articolul următorBărbat accidentat pe o trecere de pietoni de pe str. Oaşului din Cluj-Napoca