Consiliul Judeţean Cluj a reluat lucrările de reabilitare și modernizare pe drumul judeţean 161C Iclod – Aluniş – Corneni.

 
În această fază a proiectului este vizat sectorul de drum Iclod – Aluniş, în lungime de 10,3 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 10+300. Lucrările au fost reluate prin executarea de șanțuri, casete, burdușiri și alte lucrări ce vizează fundația căii de rulare. Anterior, au fost executate lucrări constând în decolmatarea și betonarea coronamentelor la podețe, montarea podețelor, executarea de șanțuri și așternerea stratului de piatră pe sectoare.
 
Având drept scop reabilitarea căii de rulare în profunzimea drumului, începând de la fundaţie și terminând cu aşternerea a două straturi de asfalt – binder și strat de uzură, investiția prevede și realizarea de acostamente, marcaje şi semnalizare rutieră.
 
Reamintim în acest context faptul că, în cadrul aceluiași proiect de investiții, sectorul de drum Aluniş – Corneni, în lungime de 2,7 kilometri, de la kilometrul 10+300 până la kilometrul 13+000, a fost asfaltat integral.
Articolul precedentPentru unii nu există CARANTINĂ: bărbat beat şi fără permis, prins la volanul unei maşini neînmatriculate
Articolul următorUBB se implică în eforturile coordonate ale Comisiei Europene de combatere a efectelor pandemiei