Au început înscrierile pentru cea V-a ediție a concursului anual pentru cei mai buni tineri cercetători români în știință și inginerie.

Competiția care își propune recunoașterea tinerilor cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății, este organizată de către Primăria Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Rada Mihalcea, cetăţean de onoare al municipiului.

La concurs pot participa toți cei care lucrează în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară. Candidații trebuie să nu depășească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2019 (inclusiv).

Cei interesați trebuie să trimită următoarele documente: CV, copie după actul de identitate, o scrisoare de recomandare, precum și o scrisoare de nominalizare sau autonominalizare care să sublinieze meritele candidatului și să demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”. Materialele trebuie trimise în format electronic la adresa de e-mail [email protected] până la data de 31 mai 2019. Scrisoarea de recomandare trebuie trimisă direct de către referenți la aceeași adresă de e-mail tot până la data de 30 mai 2019.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați la data de 30 iunie 2019, iar premiile vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca în luna august 2019.

Premiile ediției din acest an vor fi următoarele:

  • Locul I 3000 $
  • Locul II 2000 $
  • Locul III 1000 $
  • Mențiuni speciale
  • Diplome de merit

 

 

Articolul precedentNu mai puțin de 195 de echipamente și aparaturi medicale ultramoderne vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj, din bani europeni, pentru Spitalul Județean
Articolul următor1000 de lei furaţi dintr-o biserică! Făptaşul a ajuns pe mâna poliţiştilor