Compania de Apă Someș S.A. a transmis azi faptul că în timpul lucrărilor de deviere a râului Someșul Mic, pe raza localității Apahida, s-a produs o avarie și este afectată alimentarea cu apă pentru consumatorii din perimetrul localităților menționate în comunicat, pe perioada lucrărilor pentru remediere.

Localitățile afectate sunt: Apahida, Sânnicoară, Corpadea, Câmpenești, Sub Coastă, Dezmir, Pata, Bodrog, Boju, Cara, Moriști, Cojocna, Jucu de Mijloc, Parc Industrial Tetarom III, Jucu Herghelie, Jucu de Sus, Gădălin, Vișea, Borșa, Borșa-Cătun, Ciumăfaia, Giula, Chidea, Bădești, Răscruci, Bonțida, Iclod, Livada, Orman, Fundătura, Iclozel, Cornești, Lujerdiu, Morău, Bârlea, Tioltur, Stoiana, Luna de Jos, Dăbâca, Pâglișa, Aluniș, Ghirolt.

Atât personalul Compania de Apă Someș S.A., cât și constructorul conlucrează într-un ritm susținut, pentru a relua alimentarea cu apă potabilă în cât mai scurt timp.

„În conformitate cu mesajele transmise și până acum, recomandăm consumul de apă în mod cumpătat, având în vedere perioadele caniculare și datele prognozelor meteorologice din perioada următoare, pentru a preveni posibilele limitări de alimentare cu apă potabilă„, a transmis Compania de Apă Someș S.A.

 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentBărbat prins drogat la volan în Turda
Articolul următorProtagonistul din Nașul, actorul James Caan, a murit!