Poliția municipiul Dej a fost sesizată de către un bărbat de 44 de ani, din Dej, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul din fața imobilului. 

În urma activităților de cercetare efectuate, persoana bănuită de sustragerea autoturismului a fost identificată, stabilindu-se că este un tânăr de 20 de ani, din comuna Bobâlna. 

Din cercetări a rezultat faptul că la data de 17 aprilie, în jurul orei 22.15, tânărul ar fi sustras autoturismul, pe care l-ar fi condus pe raza municipiului. Ajuns pe strada Vâlcele, acesta ar fi efectuat un viraj, intrând în coliziune cu un gard. În continuare, tânărul ar fi incendiat interiorul autoturismului, ulterior, părăsindu-l. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul de 20 de ani nu deținea permis de conducere. 

În cursul zilei, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Dej, care au dispus măsura  arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile„, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Sursa: Realitatea de Cluj