Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va schimba în următoarea săptămână, devenind foarte rece pentru această perioadă. Meteorologii anunţă precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în toată ţara începând de duminică, de la ora 14.00, şi până marţi, la ora 20.00, precum şi temperaturi scăzute în a doua jumătate a săptămânii viitoare. 

În intervalul menționat, îndeosebi în sudul, centrul și estul teritoriului, temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar local se vor acumula 10-15 l/mp și se va depune strat de zăpadă. Și valorile termice vor continua să scadă, astfel încât, în a doua jumătate a săptămânii vremea va fi deosebit de rece.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza harta corespunzătoare codurilor pentru vreme rea.

Articolul precedentSuma pe care ar putea să o primească un soldat voluntar în România. Ce prevede cel mai nou proiect al MApN
Articolul următorMiron Mitrea, despre invazia condusă de Putin în Ucraina: ”Războiul psihologic e la fel de important ca războiul în teren”