Cazul unui bărbat care a făcut fotografii deocheate cu o femeie cu care avea o relație a ajuns în instanță.

Cei doi erau colegi la o fabrică din Dej, într-o perioadă în care femeia avea o relație cu un alt bărbat. Inculpatul a amenințat că va da în vileag o relație pe care femeia a avut-o cu un alt coleg de serviciu, pentru a o constrânge să aibă o relație și cu el. Pe parcursul întâlnirilor dintre cei doi, bărbatul a făcut cu telefonul mobil mai multe fotografii femeii, în care aceasta apărea dezbrăcată.

În vara lui 2017, inculpatul a contactat-o pe femeie și i-a cerut să se întâlnească pentru a întreține relații sexuale. Femeia a refuzat propunerea, iar bărbatul a luat legătura cu apropiatul acesteia și i-a spus că a întreținut mai multe raporturi sexuale cu aceasta și i-a trimis pe Facebook mai multe poze în care persoana vătămată era surprinsă în ipostaze în care era dezbrăcată într-o cameră, scrie clujust.ro.

Pe 25 februarie 2019, Judecătoria Dej a stabilit pedeapsa pentru săvârșirea infracțiunii de violare a vieții private.

Omul a fost condamnat la 2 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pe o perioadă de 2 ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioada de 60 de zile lucrătoare în cadrul Primăriei comunei Vad, judeţul Cluj, sau altă instituţie publică din comunitate”, se mai arată în decizia instanței.

sursa: clujust.ro

Articolul precedent50 de vietnamezi au fost angajaţi într-o fabrică din Câmpia Turzii
Articolul următorEveniment dedicat Ţării Oașului la Cluj