În data de 23 aprilie 2019, în jurul orei 17:40, polițiștii clujeni au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a furat un autoturism din incinta unei benzinării de pe varianta ocolitoare a comunei Apahida, profitând de neatenția proprietarului.

Imediat după sesizare, autovehiculul a fost dat în urmărire tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, iar la circa 10 minute polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier l-au interceptat în trafic, fiind oprit pe Bulevardul Muncii. Astfel, autovehiculul a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto identificat. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Maramureș. Autovehiculul, în valoare de circa 7.000 de euro, a fost recuperat și predat proprietarului, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Având în vedere probatoriul administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

SURSĂfoto: arhiva
Articolul precedentSpitalul Clinic de Recuperare din Cluj, dotat cu microscop operator
Articolul următorFOTO | Produse contrafăcute, în valoare de 80.000 de euro, confiscate după percheziţii în Cluj şi Floreşti