Poliția Română a desfășurat acțiuni de amploare în perioada Sărbătorilor Pascale, polițiștii intervenind la aproape 3.000 de evenimente într-o singură zi, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Clu.

Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranța cetățenilor și liniștea comunităților.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 4.223 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la aproape 1.600.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de peste 1.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 155 de infracțiuni. Totodată, reținut 385 de permise de conducere și retras 66 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 774 de infracţiuni, 119 persoane fiind surprinse în flagrant delict. Au fost depistate 9 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 de măsuri preventive.

 

Articolul precedentCentrul Cultural Clujean dezvoltă programul de mediere pentru participarea României la Bienala de Artă de la Veneția
Articolul următor24.000 de copii au beneficiat de asistența asigurată de medicii serviciului Peditel