Poliţiştii din Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în municipiul Cluj-Napoca, care a vizat, în principal, prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de drum, dar şi prevenirea conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În urma acestei razii, oamenii legii, în doar 3 ore au prins 30 de şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală.
„Abaterile comise de către conducătorii auto au impus aplicarea a 42 de sancţiuni contravenţionale, 30 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în două cazuri a fost dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată,  pentru conducere sub influenţa alcoolului, respectiv pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/oră, fiind retras şi un certificat de înmatriculare”,precizează reprezentanţii IPJ Cluj.
Acţiunea poliţiei s-a desfășurat în noaptea de 22 spre 23 iulie 2019, în intervalul orar 23:00 – 02:00 pe principalele artere de circulaţie din Cluj-Napoca, atât în zona centrală cât şi în cartierele municipiului.

 

Articolul precedentO nouă rețea de distribuție a apei potabile şi pentru comuna Recea Cristur
Articolul următorCirculaţia trenurilor, afectată de către lucrările la infrastructura feroviară. Vezi care dintre trenurile ce trec prin Cluj sunt vizate