Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, a Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit ieri seară pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o cabană situată în localitatea Mărișel.

„La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit cabana, cu o suprafață de aproximativ 70mp, cuprinsă în mare parte de flăcări.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ două ore, arderea a fost favorizată de faptul că imobilul era construit pe structură din lemn.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cel mai probabil incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile„, a transmis ISU Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentVal de aer tropical peste România. Unde se aşteaptă maxime de 23 de grade Celsius – prognoza meteo pe o lună, actualizată
Articolul următorScene de groază în Cluj-Napoca! Un american şi-a sechestrat iubita şi a ameninţat că o va ucide