Pentru al doilea an consecutiv, comunitatea Mamprenoarelor din Cluj se implică în campania umanitară ”Adoptă o Mamă”, inițiată încă de acum 5 ani de Mirela Retegan, fondatorul fenomenului (Gașca) Zurli și una dintre personalitățile din România care au inițiat cele mai multe campanii caritabile dedicate femeilor și copiilor.

În acest an, colaborarea dintre Mirela Retegan și Mamprenoare s-a concretizat în două noi parteneriate pentru această minunată campanie, cu două comunități de femei: The Woman, cea mai mare conferință de leadership feminin din România și nou înființata asociație Mamprenoare din Belgia. Împreună, doamnele și domnișoarele din aceste comunități vor strânge cadouri și zâmbete pentru sute de alte femei mai puțin norocoase.

„Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjduite, bolnave. Mame cu adevărat disperate. Sunt femei care au nevoi greu de imaginat pentru majoritatea dintre noi. Visul acestor mame eroine este să aibă lucruri pe care nu și le pot permite: o haină, o eșarfă, o poșetă sau o pereche de pantofi comozi”, spune Mirela Retegan.

Cum poți ”adopta” o mamă?

 1. Pregătește un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o eșarfă, o fustă, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, etc.) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată!
 2. Ambalează frumos pachetul și scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama (reală- o cunoști, sau virtuală- te gândești la ea) pe care vrei să o ajuți.
 3. Adu-l la unul dintre punctele de colectare din:

Cluj-Napoca:

 • Silma Optic – Strada Câmpului nr 7
 • La Maison du Savon de Marseille – Strada Baba Novac nr.17
 • Sediul Libero Events – Strada Dostoievski nr.26-28, clădirea B etaj 2
 • Four Reasons Academy and Beauty Salon- Viva City, Aleea Valeriu Bologa, nr 3, la parterul blocului albastru (lângă Iulius Mall)

Florești: sediul ACR Contafisc – Strada Tăuțului, nr. 89A, ap. 4

Belgia:

 • Bruxelles – Eugenia Hazazup – Avenue Paul Hymans 115, 1200 Woluwe Saint Lambert
 • Antwerpen – Manuela Banu Karadiken – Sîmbăta, 09/00- 19/00, Berkenrodeleî 82, 2660 Hoboken
 • Brugges- în fiecare zi – Manuela Banu Karadiken – tel 0485542290

Data limită pentru colectarea cadourilor în străinătate este 10 martie, iar în Cluj 13 martie, pentru a putea fi oferite în cadrul evenimentului festiv care va fi organizat pe 15 martie, la Casino – Centrul de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca. Evenimentul, la care invitat special este Mirela Retegan, va începe la ora 10.00 și va reprezenta un ”moment de răsfăț” oferit în dar de Mamprenoare tuturor femeilor pentru care luna martie nu a înseamnat niciodată ”luna cadourilor”. Vor fi momente artistice, beauty corner, cu hair & make-up sessions pentru participante, cocktail lunch și kids corner, și multe alte surprize pregătite din suflete de mame pentru suflete de mame!

Mai mult de atât, fiindcă participantele la eveniment nu sunt singurele beneficiare ale campaniei, colectarea cadourilor va continua la două mari evenimente publice:

 • Spectacolul Gașca Zurli – 15 martie, Casa de Cultură a Studenților 

Conferința The Woman – 18-19 martie, Wonderland Resort

Articolul precedentArtişti de renume mondial ai jazz-ului contemporan vin la festivalul Jazz in The Park de la Cluj
Articolul următorCea mai tare campania de Valentine’s Day marca Burger King