Campania umanitară „10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi” inițiată de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai în parteneriat cu Fundația Alma Mater Napocensis a reușit să strângă peste 16.000 de lei pentru sprijinirea Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj.

Sumele donate de membrii comunității UBB vor fi direcționate, în zilele următoare, către Serviciul de Ambulanță Cluj, instituție aflată în prima linie în ceea ce privește intervențiile medicale.

Inițiatorii campaniei au lansat membrilor comunității UBB (studenți, alumni, cadre didactice și alte categorii de personal) invitația de a dona, în perioada 8-18 aprilie 2020, suma minimă de 10 lei pentru a veni în ajutorul Serviciului de Ambulanță Cluj, donațiile fiind realizate în contul Fundaţiei Alma Mater Napocensis a Universității Babeș-Bolyai, accesând link-ul https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/.

„Am inițiat campania 10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi încercând să ajutăm fără a pune o presiune extrem de mare asupra celor care doresc să se implice prin donații. Ne bucură faptul că, și de această dată, comunitatea UBB a dat dovadă de spirit de solidaritate și sperăm că nu ne vom opri aici, pentru că, în aceste momente, mai mult decât oricând, e nevoie de implicarea tuturor”, afirmă decanul FSEGA, conf. univ. dr. Răzvan V. Mustață, precizând că, acțiunile de susținere a celor din prima linie a intervențiilor medicale vor continua.

Articolul precedentKlaus Iohannis, prima conferință de presă de la începutul pandemiei de coronavirus. Anunț important pentru români
Articolul următorFOTO | Încep lucrările de canalizare în localitatea clujeană Aghireșu